Til pårørende​

– Er du pårørende til en misbruger, skal du i første omgang søge råd og vejledning i din hjemkommune. Er du som pårørende interesseret i at høre mere om vore behandlingskoncept er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

– Er du pårørende til én, indskrevet på Behandlingscenter Vendsyssel – og er der givet samtykkeerklæring – er der mulighed for, at du kan følge med i forløbet.

– Vi er opmærksomme på den store forandring et behandlingsforløb medfører, både for den enkelte og for de pårørende. Vi arbejder med at støtte vores klienter i at genopbygge og udvikle relationer til pårørende, i en positiv retning.

– I enkelte tilfælde hvor det er relevant for den enkeltes terapi og behandlingsforløb vil vi invitere til en afklarende eller rådgivende samtale.

– Det er vigtigt, at du som pårørende er opmærksom på, at det menneske der bliver indskrevet i et behandlingsforløb ændrer sig meget under forløbet, hvorfor du skal forsøge at møde vedkommende i denne forandring.

– Det er følelsesmæssigt meget hårdt at være i behandling, og mange misbrugere har en kortvarig periode, hvor lysten til at indtage stoffer bliver meget stor, hvorfor der vil blive lagt pres på pårørende for at legalisere at forlade behandlingen. Derfor er det vigtigt, at du som pårørende fastholder og støtter at vedkommende bliver i behandlingen og fortsætter udviklingen i retning af et stoffrit liv.

Vollerupvej 66, 9760 Vrå

CVR: 30676459​

Telefon: ​72 19 00 51

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder​

Godkendt til alkoholbehandling jf. §141
Vi har nu, igennem to måneder været godkendt til alkoholbehandling!
Læs hele nyheden

​​​Behandlingscenter Vendsyssel

​Vollerupvej 66, 9760 Vrå

CVR: 30676459

Telefon: ​72 19 00 51

Send en e-mail

Behandlingscenter Vendsyssel
Vollerupvej 66
9760 Vrå
CVR: 30676459